Levertijd, verzendkosten & betalen

Wij doen erg ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of vereisen deze extra handelingen en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.Bij elk product staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Bij de artikelen die per vrachtvervoer worden geleverd kun je in het afrekenproces een afleverdag kiezen. Op de dag van levering ontvang je van de transporteur een email met een tijdsindicatie.

De vermelde prijzen bij de producten zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland:
€ 3,99 voor producten die door PostNL met brievenbus post verzonden kunnen worden.
€ 6,95 voor producten die door PostNL verzonden kunnen worden.
€ 25 voor producten die per pallet of groot vrachtvervoer verzonden worden.
€ 29 voor producten die met een vrachtvervoerder verzonden moeten worden en niet per pallet gaan
€ 40 voor grotere producten waarbij het formaat europallet nodig is voor verzending.
€ 225 voor verzending van stretchtenten.

België:
€ 9,99 voor producten die door PostNL verzonden kunnen worden.
€ 40 voor producten die per pallet verzonden worden.
€ 55 voor grotere producten waarbij het formaat europallet nodig is voor verzending.
€ 225 voor verzending van stretchtenten.

Waarom rekenen we altijd verzendkosten?
Om de productprijs laag én echt te houden verwerken we geen verzendkosten in de prijzen. Dit heeft als voordeel dat wanneer je meerdere artikelen besteld je niet telkens de verzendkosten in de productprijs betaald. Ook worden klanten die de artikelen komen afhalen op deze manier niet benadeeld door het verwerken in de productprijs.

Levering van kleinere pakketten verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Indien het een pakketdienst betreft ontvang je in de loop van de middag de track en trace code.
Levering van producten per pallet, zoals partytenten, gaan via Westerman transport, zodra het pakket door Westerman in ontvangst is genomen ontvangt u een bevestiging van ontvangst met een leveringsdatum. Op de dag van levering ontvangt u uiterlijk om 09:00 een tijdsindicatie.

Betaling
Er zijn op deze website verschillende mogelijkheden om te betalen. Je kan bij ons betalen via:

Klik op één van de bovenstaande betaalmogelijkheden voor meer informatie. Je wordt dan doorgelinkt naar een andere website.

Maak je gebruik van internetbankieren dan kan je bij ons direct en gemakkelijk afrekenen binnen de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Eventuele betaalkosten worden in het afrekenproces vermeld. Bij sommige betaalmethodes rekenen we een toeslag over het orderbedrag in procenten.

Kies je voor één van de betaalmogelijkheden om vooraf te betalen, dan moet 100% van de koopprijs worden betaald. Wil je dit voorkomen, dan kun je kiezen voor een rembourszending. Let op, je betaalt dan wel € 9,99 extra.

Betalen bij ophalen

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen wanneer je je bestelling wilt ophalen op een van onze locaties. Je kunt dan bij het ophalen van je bestelling ter plekke betalen. We accepteren zowel contant als pinbetaling. Voor het afhalen van je bestelling moet je wel even een afspraak maken.