Informatie m.b.t. het coronavirus (update: 17-3-2020)
 
Wat betekent het coronavirus voor de bezorging van je pakket of palletgoederen?
Op de website van PostNL staan de maatregelen met betrekking tot het leveren van pakketten.

Palletgoederen en grotere pakketten worden geleverd door Westerman transport en netwerkpartners. Normaliter dient er een handtekening te worden gezet bij levering. Dit is tijdelijk niet meer verplicht, echter kan er daarna geen reclamatie komen op grond van geen geldige handtekening.

Wij houden ons het recht voor om op basis van nieuwe informatie verdere maatregelen door te voeren. Het is mogelijk dat dit invloed op je bestelling heeft.

 

Wij doen erg ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of vereisen deze extra handelingen en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Wilt u een exact tijdstip onvangen neem dan contact met ons op.
 
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
 
België:
€13,95 voor producten die door PostNL verzonden kunnen worden.
€40 voor producten die per pallet verzonden worden.
€55 voor grotere producten waarbij het formaat europallet nodig is voor verzending.
 
Nederland:
€6,95 voor producten die door PostNL verzonden kunnen worden.
€25 voor producten die per pallet verzonden worden.
€40 voor grotere producten waarbij het formaat europallet nodig is voor verzending.
 
Levering van kleinere pakketten verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Indien het een pakketdienst betreft ontvangt u in de loop van de middag de track en trace code.
Levering van producten per pallet, zoals partytenten, gaan via Timmerman Tranport. Hierbij ontvangt u geen track en trace maar deze wordt in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd. Wilt u een tijdsindicatie neem dan contact op met Timmerman Transport op 0522466466.
Wanneer er niet uitdrukkelijk een levertijd staat vermeld, leveren wij het product in ieder geval uiterlijk binnen 30 dagen. Mocht u de bestelling bij ons op locatie op willen halen, dan is dat ook mogelijk.
 
Betaling
Er zijn op deze website verschillende mogelijkheden om te betalen. U kunt bij ons betalen via:
 

 
Klik op één van de bovenstaande betaalmogelijkheden voor meer informatie. U wordt dan doorgelinkt naar een andere website.
 
Maakt u gebruik van internetbankieren dan kunt u bij ons direct en gemakkelijk afrekenen binnen de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Eventuele betaalkosten worden tijdens het afrekenproces gemeld. Bij sommige betaalmethodes rekenen we een toeslag over het orderbedrag in procenten.
 
Als grotere organisatie kunt ook kiezen voor: Betalen op rekening. U ontvangt dan de factuur, na akkoord hierop versturen wij de goederen. De factuur dient te worden voldaan binnen 60 dagen.
 
Betalen bij ophalen
U kunt er ook voor kiezen om te betalen wanneer u uw bestelling wilt ophalen op een van onze locaties. U kunt dan bij het ophalen van je bestelling ter plekke betalen. We accepteren zowel contant als pinbetaling. Voor het afhalen van uw bestelling moet u wel even een afspraak maken.