Wij doen erg ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of vereisen deze extra handelingen en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Wilt u een exact tijdstip onvangen neem dan contact met ons op.
 
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
 
België:
€13,95 voor producten die door PostNL verzonden kunnen worden.
€40 voor producten die per pallet verzonden worden.
€55 voor grotere producten waarbij het formaat europallet nodig is voor verzending.
 
Nederland:
€6,95 voor producten die door PostNL verzonden kunnen worden.
€25 voor producten die per pallet verzonden worden.
€40 voor grotere producten waarbij het formaat europallet nodig is voor verzending.
 
Levering van kleinere pakketten verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Indien het een pakketdienst betreft ontvang je in de loop van de middag de track en trace code.
Levering van producten per pallet, zoals partytenten, gaan via Timmerman Tranport. Hierbij ontvangt u geen track en trace maar deze wordt in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd. Wilt u een tijdsindicatie neem dan contact op met Timmerman Transport op 0522466466.
Wanneer er niet uitdrukkelijk een levertijd staat vermeld, leveren wij het product in ieder geval uiterlijk binnen 30 dagen. Mocht je de bestelling bij ons op locatie op willen halen, dan is dat ook mogelijk.
 
Betaling
Er zijn op deze website verschillende mogelijkheden om te betalen. Je kan bij ons betalen via:
 

 
Klik op één van de bovenstaande betaalmogelijkheden voor meer informatie. Je wordt dan doorgelinkt naar een andere website.
 
Maak je gebruik van internetbankieren dan kan je bij ons direct en gemakkelijk afrekenen binnen de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Eventuele betaalkosten worden in het winkelmandje vermeld.
 
Kies je voor één van de betaalmogelijkheden om vooraf te betalen, dan moet 100% van de koopprijs worden betaald. Wil je dit voorkomen, dan kun je kiezen voor een rembourszending. Let op, je betaalt dan wel € 9,99 extra.
 
– Betalen bij ophalen
Je kunt er ook voor kiezen om te betalen wanneer je je bestelling wilt ophalen op een van onze locaties. Je kunt dan bij het ophalen van je bestelling ter plekke betalen. We accepteren zowel contant als pinbetaling. Voor het afhalen van je bestelling moet je wel even een afspraak maken.