Het verschil tussen de partytenten

Vaak krijgen we de vraag wat de verschillen tussen de modellen partytenten en opslagtenten zijn. In ons assortiment hanteren we 5 verschillende modellen partytenten en opslagtenten. Op het eerste gezicht lijken er bijna geen verschillen tussen te zitten maar deze zijn er wel degelijk. In onderstaande tabel hebben we die uitgelicht.
 
Wij hebben de volgende 5 kwaliteiten en soorten buizenframe partytenten:

 
De verschillen tussen deze kwaliteiten kun je in onderstaande tabel goed zien. Er zitten zowel verschillen in zeilen, opbouw van het frame en de gebruikte materialen.

 

PE Partytent

De PE partytenten hebben hetzelfde frame als de PVC Classic. Het verschil tussen een PE en PVC partytent zit in het zeil. Zoals de naam al zegt, heeft de PE partytent een PE zeil. De zeilen zijn gemaakt van 200 grams per m² in tegenstelling tot de 500 grams per m² zeilen van de PVC partytent. De zijkant van de PE partytent bestaat uit 1 stuk. Het is dus niet mogelijk om een opening te maken.
 

PVC Classic Partytent

Het frame van de PVC Classic partytenten zijn hetzelfde als die van de PE tent. De zeilen zijn gemaakt van 500 grams per m² PVC. Deze zeilen zijn aanzienlijk sterken, dikker en zwaarder dan de PE zeilen en zijn bestand tegen ruwe weersomstandigheden. De zijkant van de PVC partytent bestaat uit losse zeilen met een raam. Zo is het mogelijk om op iedere gewenste plek een opening te maken. De zijkanten met raam hebben een afmeting van 2×2 meter en zijn eenvoudig te vervangen bij schade of andere problemen.
 

PVC Premium Partytent

De PVC Premium partytenten hebben een extra grondframe en hoekversteviging door middel van een extra dwarsligger in de nok van de partytent. Het grondframe is te koppelen aan de staanders. Dit zorgt ervoor dat de partytent zeer stabiel is en staat als een huis. Ook zijn de zeilen van de PVC Premium partytent iets steviger en dikker als die van de PVC Classis partytent, namelijk 550 grams per m².
 

PVC Ultimate Partytent

De PVC Ultimate is een nieuw ontwerp. Het frame van de PVC Ultimate partytenten zijn hetzelfde als die van de PVC Premium tent maar dan 20cm hoger in het geheel. De zeilen zijn gemaakt van 550 grams per m² PVC. De ramen van de Ultimate zijn mooie vierkante vensters met een border in kleur. Ook deze partytent is in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar.
 

PVC Professional Partytent

De PVC Professional partytenten zijn de verbeterde en verhoogde versie van de PVC Premium partytent.
De PVC Professional partytent is 220cm hoog aan de zijkanten. De zeilen zijn gemaakt van 620 grams per m² en zijn uitgerust met messing oogringen.
 

Ons advies

  • de PE partytent.
  • Particulieren die af en toe een feestje hebben en een goede partytent willen

  • de PVC Classic partytent
  • Particulieren en zakelijke gebruikers die meerdere keren per jaar een feestje hebben en een zeer goede partytent willen.

  • de PVC Premium partytent
  • Particulieren en zakelijke gebruikers die vaker een feestje hebben, de beste partytent willen en de partytent wat langer laten staan.

  • de PVC Ultimate partytent
  • Particulieren en zakelijke gebruikers die meerdere keren per jaar een feestje hebben, langere tijd willen laten staan en een goede partytent willen die hoger aan de zijkant is met een uniek design.

  • de PVC Professional partytent
  • Particulieren en zakelijke gebruikers die een hogere tent nodig zijn en van de beste kwaliteit willen genieten

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op met de onze klantenservice. We staan je graag te woord.

Assortiment Partytentkopen.nl

Neem ook een kijkje in ons assortiment. We hebben fantastische producten en voor de juiste inrichting voor de juiste gelegenheid: